Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ord som dök upp under mina fingrar på tangentbordet... typ?


årstiden innan sommar.

Vår är kärlek
kärleken är vår.
min & din.
så snart
jag har delat med mig.




Övriga genrer av misa
Läst 344 gånger
Publicerad 2007-04-22 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

misa
misa