Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dag spelar inget av det här någon roll men inte idag


kvinnoland




cigaretten
mellan hennes läppar
kunde varit jag
och det sprakar
där hennes öga
är som vassast

jag rinner
ner för hennes strupe
kalla mig gin
kalla mig vodka
här i mörkret
glimmar hennes tänder
tungspetsen
springer längs med
läpparna

det är vått
det är fuktigt
och jag öppnar dörrar
slickar fönster
det är då
hon skär sig
på min blick








Fri vers av Robert W
Läst 1119 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-20 22:31



Bookmark and Share


    bedragare
på min blick? jaha.
2007-07-27

  orbis tertius
Rakt in skulle det stå.
2007-07-20

  orbis tertius
Vass känsla som skär rakt! Mycket bra!
2007-07-20

  Sanningsägaren VIP
Än en gång
knockar du mig
med dina ord
och jag faller så jävla
skönt
Tack!
Åsa
2007-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W