Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt vårdträd



Regnet har slutat.
Små vattendroppar hänger
fortfarande kvar i Kastanjens grenar.
Som glittrande diamanter i solen.
Min hundra-åriga Kastanj.
Duvor byggde bon i din krona.
I din skugga fann jag ro.
Nu har man sargat dig.
Kapat dina stolta grenar.
Din tanke var att växa upp till himlen.
Någon hindrade dig.
Ge inte upp - Kämpa!
Följ din ursprungliga plan.
Låt mig se dig blomma igen.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-22 13:22



Bookmark and Share


    Maria Malm
Växtkraften kan vara fantastisk.
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP