Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Logik


\"Jag vill inte ha honom\", sa du.
\"Du får gärna ta honom\"
(Som om han vore en tingest,
ett dött föremål utan egen vilja)
Ja, jag gjorde som du sa.
Jag tog honom.
Så vad klagar du på?
Okej! okej, okej, okej!
OKEJ!
Vi valde varandra, han och jag!
Men du valde först.
Du valde bort!
Skyll dig själv!
Förresten snarkar han,
du borde tacka mig!




Fri vers av Stardust VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-22 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP