Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pegasus 4

Det sarga i en skepnad; en dålig dag
som fallit ifrån himlen och blivit kvar.
Här makten dragit fram och jämnat
till det enda varat med ett mindre

Slitblanka spel, som annars en silkesbris
från isbergshav, och andas av livets vits
i varje ögonblick av uttryck
inväntar hopseglad varligheten




Bunden vers (Annat versmått) av BetweenTheLines
Läst 545 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-24 15:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!
2009-01-15

  Göran P Rödholm
Underbart svårbegriplig och uttrycksfull. Orden hela tiden överraskande och håller intresset på full låga hela tiden. Jag tvekade litet vid "vits" och kände att det ordet hängde lite utanför kanske, men allt det övriga bildar en skön läsupplevelse för mig.
2008-08-24

  Per Teofilusson
strålande vacker poesi, faktiskt!
2008-04-10

    Bodil Sandberg
Så otroligt vackert!!!
2007-07-25

  Arwen
om du har skrivkramp vill jag gärna ha det också! För så här vackert och intelligent får jag själv inte till det! Jag menar det verkligen!
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

BetweenTheLines