Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

midnattsrodnaden


såg din rödhetta
som midnattsrodnaden över fallna stjärnor
stjärnor jag trodde mej oskulda vara

tyst läser du mina spända strängars vibratos önskningar
sänder du mej en lista över kysslystna läppar
längtansfyllda av blods pulser

ofrankerat skickade du tänddonen till brasan
förenades vi i nattliga eldars brännheta svedjor
sveper du vävnader över lustan
som toppelden hoppar

så tänkte jag oss glöda intill midnattsrodnaden
intill alla morgondagars moder

efter fyra dagars askas falnande frånvaranden
frågade jag om du fanns

som en strimma av hopp...

fast osynlig




Fri vers av Ronny Berk
Läst 290 gånger
Publicerad 2007-04-22 20:14



Bookmark and Share


  Marita Persson
Och bilden var en perfekt illustration!
2007-04-23

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Ser din strimma av hopp med eller utan den vackra bilden du målar känslorna väldigt VÄLDIGT bra, så fint
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk