Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2004-03-17


Sorgeormen

den lever av död
och bitter saknad
hoprullad i magen
ständigt beredd på anfall

när den sprider sitt gift
slår insikten till
med förlamande smärta

och långsamt sänker sig
ett svart täcke av vemod
en sorg alltför tung för tårar




Fri vers av Skye
Läst 155 gånger
Publicerad 2007-04-29 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skye