Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självplågeri


Vad har jag gjort med allt?
Vad har allt tagit vägen?
Vad hände
På vägen?

Så många ansikten
Så många känslor

Tvekan
Förvirring

Rätt?
Fel?

Har det blivit som det var tänkt?
Var det tänkt någonting alls?

Va fan är det här?
Ett par minuter
Så ifrågasätter jag hela skiten

Är jag så bräcklig
Så svag
Så ute och cyklar?

Hur kan jag sakna nåt som inte ens fanns i mitt huvud för fem minuter sen?

Fan vad jag avskyr den här skiten ibland!

Hela mitt liv har jag letat efter trygghet och mening
Men ju mer jag letar desto längre ifrån kommer jag

Att jag aldrig lär mig
Så enkelt
Så opoetiskt
Så smärtfritt

Det är väl just därför

En jävla självplågare
Det är vad jag är

VAD TRÖTT JAG BLIR!

Och ledsen.

Fy faan.




Övriga genrer av X
Läst 361 gånger
Publicerad 2007-04-22 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

X