Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

01.48


Ett kosmos av galna tankar – radhus av ångest – stjärnfall som rensar sikten och tydliggör objektet – fasader som rämnar – väggar som faller, som kryper inpå, jagar, framkallar ångest och svettningar – tabletter som distraherar – drycker som attraherar – former som koagulerar – rymd som krymper – expanderar – tristess som stimulerar – kaos som attackerar – insekter som kryper nära inpå och viskar sanningen – flygfän som jonglerar – trubadurer som kopulerar – röster som protesterar och säger ”Nu räcker det. Nu får det vara nog. Sluta prata med dig själv på det här viset. Det är korrumperat.”




Fri vers av X
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-10-14 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

X