Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blixt


Som en blixt från klar himmel slog det mig
Hur enkelt allt är
Hur allt hör ihop
Att det finns EN mening
EN anledning

EN rytm

Men lika fort som blixten slår
Lika fort försvann enkelheten

Snö på teven
Kontakten bröts
Skorna blev för stora
Allt blev trögt och grumligt igen

Men det är ok.




Fri vers av X
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-04-08 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

X