Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det står stilla


Det står stilla
Stilla, stilla, stilla
Medans någon ligger och dör
Någon som jag älskar
Ingenting rör sig
Jag hatar det
Och älskar det
Fråga mig inte varför
Jag är kanske som flugor och skit
Hela min kropp säger ifrån
Hela mitt jag
Allt som är jag
En enda stor, gigantisk röra av känslor och slem
Som överröstar mig
Överraskar mig
Överöser mig
Övertar mig
Med skit och tårar
Jävla förbannade skit
Jävla älskade tårar
Som känns så bra
Fast det gör så ont
Ont ända in i det som skall föreställa min själ
Fast jag undrar om den är där nu
Hade jag varit min själ så hade jag tagit semester
För allt står stilla
Stilla, stilla, stilla
Samtidigt som det går så in i helvetes fort.




Övriga genrer av X
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-06-09 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

X