Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonfall


Det är inte vad du säger
som oroar mig.
Det är hur du säger det.
Ord kan förvanskas, luras.
Men en ton - Aldrig.

Fast du skrattar - vet jag att du gråter.

Och för att hjälpa dig,
av barmhärtighet,
skrattar jag också.

För det är så du vill ha det - eller?




Fri vers av Stardust VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2007-04-23 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP