Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2004-01-21


Osynlighetsspår

en trevande hand
under ett
ljusgult täcke

ett osynligt
märke på en
barnakropp

ett ögonblicks
verk lämnar
spår för livet

den underliga
smärtan
skräcken

mitt i natten
läkarens
kalla fingrar

den hemlighetsfulla
stämningen
tystnaden

och blodet
som kom
från ingenstans      

         - du föll från ett bord,
           sa de..




Fri vers av Skye
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-05-31 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skye