Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2003-12-17
R.I.P Älskade Farfar



Dödens hus

Det som en gång var
ett hus fullt av liv
är nu tomt, tyst och öde.

Döden är påtagligt närvarande.
I den tomma välbäddade sängen.
I pelargonernas tappade blad.

Tar ett steg in i dåtid.
Andas in frånvaron
och lungorna fylls
av förlust.




Fri vers av Skye
Läst 164 gånger
Publicerad 2007-04-25 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skye