Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2003-10-23


Dina ord

Dina ord träffar mig
som vassa pilar.
Borrar sig djupt in
i min själ.

Även om jag inser
hur fel du har
är skadan redan skedd.

Dina ord har sårat mig,
mer än du någonsin tror
och ärren kommer
aldrig att blekna.




Fri vers av Skye
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-05-01 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skye