Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag minns




i sinnet bortom
där möts vi båda
sfärer över
allt som finns

tro mig älskling
när jag säger
färden med dig
är allt jag minns


allt som är

och kommer vara

svindlande ljus

i stjärnaskara


strålar som ett

bloss av vatten

hetta sköljer

genom natten








Fri vers av Sunlight
Läst 372 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-23 23:35



Bookmark and Share


  noname_realmind
Ljuvligt vackert rytmiskt rymddyk! :))
2007-07-15

  Linda Odelmar
mysig...bra skrivet!
2007-05-25

    Bodil Sandberg
Det här fick mig sannerligen på fall...så vackert skrivet om den älskades närvaro i en förhoppning om att det alltid skall vara så!!!
2007-05-24

  Daniela Linder
SUPERBRA! fint skrivet och den har ett bra upplägg med fint djup
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight