Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du...

Du
har räckt fram
din hand
Vänta nu
stilla
Låt honom
komma till dig
som ett djur
Han har kännt
vittringen
och vet var
du finns
Om han
kommer till dig
kan du
ge honom allt.




Fri vers av annikamaria
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-24 13:21



Bookmark and Share


  Arwen
härligt flow..jag dras med..
2007-04-24
  > Nästa text
< Föregående

annikamaria