Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små...

Små fördjupningar
fyllda av ömhet
En man
En vän
Återkommande
gläntor i tiden.




Fri vers av annikamaria
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-05-07 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annikamaria