Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra blickar...

Våra blickar
vilar nakna
i varandra
och jag kan
höra Livet
fnittra
överseende
åt alla
planer.




Fri vers av annikamaria
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-04-25 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annikamaria