Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När...

När du bar smärtan
Kanhända
någon annan
fick vila då?




Fri vers av annikamaria
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-05-07 12:56



Bookmark and Share


    Nattviol
Hej, blev nyfiken på dina texter -
läste alla på din sida
det är som om du målar små
små bilder med snabba penseldrag
svish, svish - klart!
och de säger otroligt mycket!
tyckte om alla - och den här
kändes... ömsint ... på något sätt
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

annikamaria