Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barrikaderna får vänta



Min rustning har rostat.
Min stridsglöd falnat.
Men min penna fungerar.

Så vill du slåss - får det bli ett ordkrig.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2007-04-24 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP