Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de bara kommer...


Känslan av att...

Känslan av att...
känslan av att känna är att ha liv i dig
känslan av att hata gör dig betydlig
känslan av att älska ger dig menning
känslan av att bli förlåten ger dig hopp
känslan av att icke bli förlåten gör dig desperat
känslan av att bli sviken av en vän får dig känna dig ensam
känslan av att bli sviken av en nån får dig att stänga dörren
känslan av att lyckats ger dig lycka
för....att du lyckats!!!!!!




Fri vers av frankeee
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-04-25 02:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frankeee