Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstecken

 

 

På flyende fot

i främmande land

ingen hemlängtan

men lite vilse ibland

 

Mycket att se

mera att göra

 

Kommer sakna detta

jätteland när jag kommer hem

 

För förutom en massa

fina bilder och minnen för livet

Har fått något annat

som de flesta tar för givet

 

~en familj~ 

 




Fri vers av nettizen
Läst 151 gånger
Publicerad 2007-04-25 15:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt att allt är väl...
Varm kram till dig!
2007-04-26

  Lilla My* VIP
Härligt vännen att få en familj o over där*
Det är ingenting man ska ta för givet o jag blir glad för din skull...
Verkligen!!**Njut o ha de gott**
2007-04-25

  issac.a.m
Ett nytt steg i livet,en ny familj som bär dig till världens ände
du vill berätta för hela världen om din kärlekslivs ...Välkommen till det nya livet ...
2007-04-25

  Gawain
Härligt! Värmen från en älskande familj är det bästa som finns, något allt för många tar för givet. Själv ser jag det som en ynnest att ha denna gåva i mitt liv. Skulle aldrig kunna ta den för givet, ingenting de facto...
2007-04-25

  Thommy
Ha fortsatt roligt, man skall ju passa på så länge man är där, vi saknar dig här dock, åtminstånde jag.
2007-04-25

  Nyfiken drömmare
Härliga ord! Det är som elixir för själen när man får resa. Njut av varje sekund!
2007-04-25

  Söder
Härligt! Spännande med nya saker att upptäcka. Kul för dig!
2007-04-25

    Lindizz
Åh så fint och härligt det låter ...hoppas du har det super...å det verkar som du trivs fint ...Kram*
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen