Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan återvändo


I sommarnatten grät vi,
du och jag.
Vi grät för att han var borta.
Jag såg dina tårar
hastigt glimma till
i månljuset
och sakta rulla ner
för dina kinder.
Då slog mig tanken - mitt i sorgen
att allt var som en vacker tavla.
Jag såg dig smälta samman
med natten, med trädgården,
med månljuset.
Och dina tårar som diamanter.
Och jag tänkte:
\"Så vacker du är\"
En tanke klippt ur verkligheten.
Hur kunde jag tänka så?
Just då?
Ja - vi grät.
Du och jag.
Minns du?
Vi satt i din hammock.
Alla andra sov.
Dom orkade inte med
våra tårar.
Orkade inte med vår sorg.
Han var död.
Vi skulle aldrig mer...
aldrig mer....
aldrig någonsin....




Fri vers av Stardust VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2007-04-25 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP