Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt andra Jag II



Skrik inte åt mig
med din skräliga röst

Jaga mig inte
med dina naglar

Inga svek
Svik mig inte
med tomma ord
För då står jag
ensam här




Fri vers av Malin Johansson
Läst 411 gånger
Publicerad 2005-03-03 12:06



Bookmark and Share


    bestående
denna var bra, du fångade känslan så väl och man kände känslorna som du förmedlade.
2005-03-06

  Manal
Enkla ord, men med en stor betydelse. Bra
2005-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.