Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In sight


tired eyes

sweet hallucination in sight

'tis you

a question asked

calmly answered

What are you really?

Figments and wanted shapes...

To what end...?

To destroy you...

...inside and out




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-25 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen