Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vesper


Barmhärtige Gud,
Se oss, hör oss.
Ge oss det Mirakel
vi väntar på.

Det är inte mycket vi begär.
Vatten.
Mat.
Till Alla.
Tak över huvudet.
Din Frid.

Barmhärtige Gud.
Hjälp oss.
Vi klarar det inte själva.
Hjälp oss.
Amen.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2007-04-25 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP