Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det du ser är inte det som är

jag ler mot dig, för det gör dig lycklig
jag gör mina läxor, för det gör dig stolt

men ändå ser du inte
tårarna
smärtan
och det eviga hatet

du har fått mig att jaga
efter något som ingen klarar
men ändå försöker jag
för det är vad jag alltid gör

känslorna gror
hatet tilltar i styrka
allt medan du ser på
men inte märker
att det du ser
är inte det som är




Fri vers av Abstrakt
Läst 288 gånger
Publicerad 2007-04-26 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Abstrakt