Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i en ekande ensamhet

bananskalet är slängt
men ändå är det som
något saknas

jag har stängt
fönstret ut mot gården
där minnen traskar iväg

denna väntan
på henne
som aldrig dyker upp
finns hon där?




Fri vers av Abstrakt
Läst 337 gånger
Publicerad 2007-04-27 22:56



Bookmark and Share


    M
Kanske kommer hon en dag, sluta inte hoppas. Fin poesi. lite uppgiven sådan mn med en skön klang ändå.
2007-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Abstrakt