Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyssna till mina böner

svarta tårar
med blod

svärtade av
det hat
som fyller dig

blod som
lindrar
och sårar

hör du inte mina böner?
jag ber dig sluta
jag ber för dig
jag ber dig

let me reach you




Fri vers av Abstrakt
Läst 309 gånger
Publicerad 2007-04-28 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Abstrakt