Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som \"sanningsvittne\" får du underkänt.


Det skulle aldrig falla mig in att kalla dig lögnare.
Men du hanterar sanningen rätt illa.
Men visst, det är din grav du gräver.
Behåll dina skelettdelar, tugga på dina gamla ben.
Själv har jag tagit ett reningsbad.
Som en daggfrisk ros, vit, oskuldsfull går jag vidare.
Utan dig ser världen helt annorlunda ut.
Rent av uthärdlig, för att inte säga - underbar!

PS. Om du prompt ska skriva kärleksbrev till andra kvinnor i framtiden, kom ihåg att tömma byxfickorna.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-26 22:52



Bookmark and Share


  kärleksbarn
pow!
denna är både slående och gör ont.
2007-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP