Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots det vill jag ha dig kvar



Sannolikt är jag inte riktigt klok.
Vad har du som ingen annan har? Egentligen?
Funderar allvarligt på vedergällning.
Klippa sönder dina skjortor kanske?
Nej, det är jag som får köpa nya-det är dumt.
Suck, Suck, Suck.
Behöver gå i samtalsterapi tror jag.






Fri vers av Stardust VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2007-04-26 23:14



Bookmark and Share


  * Ammi *
Hmm.. en verklighet minsann, men vedergällningen var fel. Den klippande önskade att saxen inte funnits!
2007-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP