Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont

Slå på mig
Dra i mig
Förgör mig
Förstör mig

Gör vad du vill med mig

Men såra mig inte
Det gör så ont då




Fri vers av Jeanhest
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-04-27 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanhest
Jeanhest

Senast publicerade
LITEN
HEST
Att inse
DU
Ont
* Se alla