Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inse

Jag trodde jag visste vad beröring var
Jag trodde jag visste vad omtanke var
Jag trodde jag visste vad saknad var

Jag trodde jag visste vad kärlek var...

Sedan kom du in i mitt liv
Allt jag trodde jag visste

Jag hade så fel
Nu vet jag hur allt det där verkligen känns

Du är mitt allt






Fri vers av Jeanhest
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-05-10 17:28



Bookmark and Share


  vargavinter
Åh..Lycklig är jag att får vara den som är din.
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Jeanhest
Jeanhest

Senast publicerade
LITEN
HEST
Att inse
DU
Ont
* Se alla