Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU

Att få vara med dig
Att få somna och sedan vakna intill dig
Det betyder allt för mig




Fri vers av Jeanhest
Läst 330 gånger
Publicerad 2007-04-27 13:47



Bookmark and Share


  vargavinter
Mm... älskling.
2007-05-01

  Mackan
vackert
2007-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Jeanhest
Jeanhest

Senast publicerade
LITEN
HEST
Att inse
DU
Ont
* Se alla