Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LITEN

Min kropp klarar inte

Mitt allra, allra innersta känner av hur illa det gör mig
att alla runt omkring känns stora

Att jag, som är som en ballong utan luft
inte har något att någonsin säga till om

Knäna viker sig likt fur i en bortglömd skog
En helvetes massa fällor fångar mitt tankemönster
det mönster jag trodde var bra för mig

Jag släpper ut den luft som finns kvar
och sipprar iväg likt en ballong utan luft




Fri vers av Jeanhest
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-08-10 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanhest
Jeanhest

Senast publicerade
LITEN
HEST
Att inse
DU
Ont
* Se alla