Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann den här i en bok ("Flushed") som ett läkemdelsföretag gav ut 1974, och som är tänkt att läsas på dass. Författaren till limericken är okänd.


All-messed-up-sex-limerick



A masculine girl of Khartoum
asked a ladylike boy to her room
              They spent the whole night
              in hell of a fight
as to which should do what,
                 and to whom




Bunden vers (Limerick) av Pitbullpudelns kärna
Läst 1034 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-27 16:44



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Applåd med skruv!
2007-05-19

  Daniel_78 VIP
:) oh yess
2007-04-30

  småbusig
*hehehe* en pärla bland limerickar... tack för att du spar den åt efterbörden...
2007-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna