Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm din värk i hjärtat

Thinnertrasan vandrar mellan husen

thinnertrasan tänder alla ljusen

livet är en fest


jag spydde i en rännsten


(tusen gånger)


Omslaget är tummat

skivan repig

sedan den där festen

ingen vill minnas

(eller kan)


Det förflutna

är ett pussel

utslängt över golvet


Snart är det fredag

då försöker dom igen










Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-04-27 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP