Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill skriva om allt.

Jag vill skriva om mitt liv, jag vill skriva om allt.
Som att på sommaren är det varmt och vinter jävligt kallt.
Jag vill busa, leka och ha skoj. Vara liten igen.
Om hur kärlek skadar och hur såren läker.
Skriva om folk som kommer, och folk som går.
Samma sak om och om i flera år.
Som solens varma glöd.
Och som att snart kanske jag är död.




Fri vers av Sanera
Läst 383 gånger
Publicerad 2007-04-28 11:38



Bookmark and Share


  Wingardium LeviosA
Snart kan du lever som aldrig förr!
2007-05-10

    Bodil Sandberg
Jag skulle troatt just för att du känner så här..har du mycket mycket att ge till de som skall läsa...så skriv...skriv ur själ och hjärta...och ge mig det du drömmer!!!!!Tack!
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Sanera