Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som Pippi och Herr Nilsson




vid den här tiden

plockade jag leenden från själen
och raderade gamla hjärtan

du strök undan osäkerheten och
kysste läpparna till en bättre planet

vid den här tiden

viskade vi kärlek
till varandras hjärtan

och utan uppehåll
slöt våra händer igen ensamheten

ja

för en vecka sedan







behövde jag inte önska längre






































Övriga genrer av sötsnö
Läst 432 gånger
Publicerad 2007-04-28 21:36



Bookmark and Share


  jaghetersara
oj. trodde först att det skulle vara en småfjantig
dikt men
titeln gör allt
2007-06-02

    ej medlem längre
& jag älskar slutet!
2007-04-29

  Lars Granlöf
En vecka sedan... En evighet i vissa sammanhand, men en blink i en del.
2007-04-29

  *Camilla*
Verkligen vacker
:)
kärlek kärlek kärlek!!!
2007-04-28
  > Nästa text
< Föregående

sötsnö