Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vallmo mot svart

 

Mitt ursprung,
en livmoder vars väggar
var klädda med skräck och fasa

Mellan oss alltid denna hinna
Över min sida en skugga

Allt svart-vitt utom vallmoblomman
den där dagen när vi lekte
med pappersdrakarna

Så jag nekar inte mörkret
men det är till ljuset
min hela längtan går




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 694 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-30 12:25



Bookmark and Share


    Bim
Vemodet rullar in när jag läser den fina texten,-sista versen känns mig så nära,så nära,-bokmärker,-tack.Hälsn.Bim
2007-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth