Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om konsten att krångla utan att förlora sig.


Postmodernt stressyndrom



Egentligen har jag inte så mycket
emot
att vara en modern
människa

det är bara så förbannat många
sladdar
att hålla reda på

de går in och ut
ur byxorna
och till slut vet man inte längre
vart kontakten finns




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 409 gånger
Publicerad 2007-05-01 19:49



Bookmark and Share


  Rachel Roth
väl fångat!
2007-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji