Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Någon

Du vet
jag är

envis och het
har lätt för att tända

håller fast vid
de
jag älskar

även efter
att
glöden må ha
slocknat
gör jag
allt
för att
väcka liv igen

antar att
min vilsna själ
stannar kvar
långt
efter min död

för att
söka svar




Övriga genrer av Havsjungfrun
Läst 812 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-04-29 01:14



Bookmark and Share


  Moondance
Jag tror att många känner igen sig i din text,
jag är iallafall en av dom!
2007-05-06

    ellva
Bra skrivet och bra sammansatt text!
2007-05-01

  KonstigaKatter
Bra tanke, håller dig gärna sällskap efter döden:)
2007-05-01

  Daniela Linder
känner så igen mig. fortsätt vara lojal! :-)
2007-04-30

    Casca
mmmm mkt bra som vanligt.. du skriver det jag tänker på ngt sätt...
2007-04-30

  prinscess VIP
vacker
text duskriver bra
2007-04-29

  issac.a.m
Kanon bra skrivet..gillar mycket dina ord
du skriver ur hjärtat och med själen..Vackert
2007-04-29

  Holeofmyheart
Åååh!! Hur fin som helst, verkligen bra förmåga att nästan få en att gråta ^^
2007-04-29

  devilsangel
skrivet rakt från den vilsna själen...med en het glöd...och resultatet blir mycket bra!
2007-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Havsjungfrun
Havsjungfrun