Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i sin vårliga blomning står dom... körsbärsträden o kvinnan... så vackra ...


i sin blomning...


vandrade vi i stillhetens ängsmjuka trånader
så våra höfters nära nuddar som vara kunde
ser du de blommande kyssbärsträden
sa hon...leende

den våtvarma handen trevar varsamt under linningen
alla våra närledes ovandrade stigar vill jag bestiga
drömmer om lägerplatser nära källflödet
sökte jag hennes kullrika utsikter
hennes närheta skrevor
kyssbärslundar

tystnadens talan fördes endast av solsprunget ögonglitter

under vandringen andades vi varandras väntetider
så närheta att vårt syres dräkter skylde kronbladens vitor
lockade ståndaren nära den pistilla ängsvidan
nu har dom ängsbäddat med styvnadens violer
sa hon... leende

som den mjukaste silken doftade hennes läppar
violnätta som ängsrika grönskors blomnader
närde jag hennes oskulda munnars hettor
det profila välsinnets skrattgropar
nackens linjers lockande lockar
som spunnet i silkens slingor
likt nära stränders längtans sökande efter havsvågade bränningar
hetsa händers ivriga sökande efter längtans lundar
våra läppars ohöljda trånaders förlösan

kom
sa hon... leende
ska du få nära mitt kyssbärs blommas dofter
få känna dess nyutslagna oskuldor
dess solvärmda skrevors lustar
ja... allt du ser längtans vara

kom
sa hon...flämtande
vårängen har bäddat oss blomstersängen
till våra trånads trösterika fägnader
våra hetsors brännande längtor
under kyssbärens skuggor

kom




Fri vers av Ronny Berk
Läst 327 gånger
Publicerad 2007-04-29 19:47



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Ootroligt vackra ord! :)
2007-05-03

    Maria Malm
Undrar även jag om du kommer att ge ut eget lexikon med alla fantastiska ord? Jag vill också köpa i så fall.
2007-04-30

    Nattviol
spunnet väl
väldigt väl
förundras varje gång
över de nya ordens intåg
\"närheta skrevor\"
\"styvnadens violer\"
\"hetsor\"
den dagen du skriver ditt eget
lexikon är jag den första köpa!
här blommas det så att det nästan
gör ont...
2007-04-29

    ej medlem längre
Passion på ängen....*L*
Fin!
2007-04-29

  glittertindra
hett så det ångar körsbärsdoft... eller om det var kyssbär... ännu bättre... :)
2007-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk