Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Jag

där sitter hon

jag

hennes ansikte
naket
med vissen
blick

vem är hon

jag

vars ögon
slocknat
och leende
spruckit

jag känner henne

jag

men nu är hon
avlägsen
på väg
bort

jag ropar hennes namn

jag

men hon går sin
väg
jag vet ej
vart

kom tillbaka

ta min hand




Fri vers av Amirella
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-30 14:48



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
stark och berörande, du borde publicera oftare
2007-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Amirella
Amirella