Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon väntade mig

I minnesträdet

satt en bofink som kunde

allting utantill

 

Slog sina drillar

med hela kroppen; roströd

gungade magen

 

 




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-04-30 15:45



Bookmark and Share


  * Ammi *
vad skriver man för konstruktivt nu då? gullig? klurig?
Kan det vara Knut?
2007-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP