Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som om inte universum har nog med mörka ting? visst häftade du ord runt själen som var värre än själva smärtan men vad gör man?


Nu ska jag klappa kaktusar utan skyddshanskar och dåligt ordförråd







flera gånger om
pyntades jag med stjärnor
som haglat ner
från himlen

och trots att det är en vanesak
för vi som lever i mellanrummet
från världen


gråter vi nya tårar

för att gårdagens



















inte var tillräckliga


















































Övriga genrer av sötsnö
Läst 547 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-30 16:37



Bookmark and Share


  vapendragare
jag håller med sjufyrasju.du hittar alltid ord för .. för allt :) du är grymt bra. FORTSÄTT<3
2007-05-04

    Morbide
du är helt otrolig och hittar alltid rätt ord :)
2007-05-03

  poemthing
FYGUKFHGÖOGUIHGLOIDFYTYDYK. vad fint!! shit pommes vad snyggt!
2007-04-30
  > Nästa text
< Föregående

sötsnö