Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att låta sig svara, eller inte vara olustig.


Ja må hon leva...



Om det vore ett handtag
skulle jag ta
i det

anar famn
- slag - taget
på oskyldig gärning

lax på liljan

---

det kvittar,

inte mig, men
dig

om jag går ut

finns alltid ett
bästa
i ingenting

ett värsta i något

alltid rätt
att vara arg
är du

alltid rädd




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 581 gånger
Publicerad 2007-05-01 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji