Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hemma från några dagar på Österlen


Österlen i vårskrud

Österlen i vårskrud

Häggen blommar

havet visar sin ljusblåaste färg 

Kiviks äppelträd

breder ut sina grenar

översållade av vitrosa

blommor

i Brösap betar korna

på dess backar

 

underbara Österlen

vad har du att erbjuda mig

ingen ro för min själ

är som där jag lever

i min symbios med naturen

 




Övriga genrer av Gunilla Söderström Hallström
Läst 500 gånger
Publicerad 2007-05-02 10:27



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
O ljuva Österlen!!
Älskar att åka dit o bara njuta av den vackra naturen!!
Tack för att du påminner**
2007-05-04

  Sunlight
Mmm... vilka ljuvliga bilder, dofter du förmedlar med dina ord! Även känslan av naturen - som en själens kraftkälla. Så underbart!
2007-05-03

  Eline.P
Böljande, blommande Österlen....och havet. Så ljuvligt att det kan gränsa till smärtsamhet.
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström