Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2003-09-24


Vantar

Solsken
Hög klar luft
Virvlande rödgula löv
Rosiga kinder
Två varma
vantklädda händer
I varandra
Den ena lite större
än den andra
Fingrarna sammanflätade
Två par ögon som möts
I kärlek




Fri vers av Skye
Läst 437 gånger
Publicerad 2007-05-31 02:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skye